sunde.hu QR
Kapcsolat
info@zerokliens.hu
+36 (75) 200 170

Hol használható?


Vállalati és önkormányzati környezetben

A vállalkozások és hivatalok örökös problémája a központosítás, az erőforrások megosztása és a biztonság. A zéró kliensek használatával minden igény teljesül miközben a rendszer fenntartása gazdaságosabb mint eddig bármikor.

Oktatásban

Az iskolák és egyéb oktatási intézmények nagy számban használnak számítógépeket, mindamellett hogy költségvetésük sokszor szűkre szabott. Emiatt a géptermekben többségben elavult, régi számítógépek vannak és több fős rendszergazda személyzetet alkalmaznak mint amire valójában szükség lenne. A Sunde zéró kliensek a géptermeket korszerűbbé teszik: nincs elavuló, elromló számítógép, nincs diák gép nélkül és nem utolsó sorban nincs zajos,- meleg terem. Az oktató a tanulók képernyőképét bármely pillanatban megtekintheti, a tanulók dokumentumait egy kattintással begyűjtheti.

Ügyfélszolgálatokban, terminálokon, bankokban

Ezekben a környezetekben, ahol több munkatárs cserélgeti egymást a munkaállomásokon viszont nagyon fontos az adatbiztonság, a legjobb választás a zéró kliens alkalmazása. Minden adat a szerveren található, mely távol, elzártan működik, a klienseken csak a tényleges munka zajlik.

Internet kávézókban, nyilvános Internet pontokon

Az ezen publikus állomások talán a legnagyobb veszélynek kitett számítógépek, hiszen több száz vagy ezer különböző felhasználó használja. A zéró kliens használatával minimalizálható a kockázat és a fenntartási költség, emellett esztétikus, mert a búgó számítógép nem csúfkodik a kávézó sarkában.

Kevésbé ajánlott felhasználási területek

A zéró kliensek multimédiás (nagy felbontású videólejátszás, videó szerkesztés és vágás, zeneszerkesztés stb.) alkalmazásokhoz, tervező és 3D modellező (CAD, CAM stb.) szoftverekhez valamint 3D játékokhoz (FPS, szimuláció stb.) nem igazán alkalmasak, mert a hardveres videó gyorsítás zéró kliensekkel nem megvalósított.

impTrade Kft. © 2011-2013. Minden jog fenntartva!